Σε απολογία λόγω ballboys

Ο Λεβαδειακός κλήθηκε σε απολογία λόγω έλλειψης ballboys στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική. Η ΠΑΕ της Βοιωτικής ομάδας θα βρεθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League την ερχόμενη Παρασκευή, όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της Λίγκας.

Ο λόγος είναι ότι από το 60’ της αναμέτρησης, δεν υπήρχαν ballboys, προκειμένου να υπάρχει κανονική ροή του αγώνα κόντρα στους Αγρινιώτες.

Η ανακοίνωση:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή, 22-2-2019 και ώρα 13:00, την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α/ ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/2/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/2/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Διότι: «Μετά το 60΄ λεπτό του αγώνα, παρατηρήθηκε καθυστέρηση επαναφοράς της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο λόγω απουσίας επαρκούς αριθμού επαναφορέων μπάλας (ballboys)» στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ