Στην Αλ-Σαλίγια του Κατάρ ο Ανσαριφάρντ

Με κανονική μεταγραφή στην Αλ-Σαλίγια του Κατάρ παραχωρήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο πρώην “ερυθρόλευκος”, Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός δεν υπολογιζόταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ήδη βρισκόταν σε διαδικασία μεταγραφής.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε αποδεκτή την πρόταση της Αλ-Σαλίγια από το Κατάρ, ο Ανσαριφάρντ συμφώνησε με τον σύλλογο της Μέσης Ανατολής και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται στην Κατάρ Σταρς Λιγκ, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Μάλιστα,  θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10, γεγονός που μαρτυρά πως  ο 29χρονος θα είναι “πρώτο βιολί” στην ομάδα του Σαμί Τραμπελσί.

Η Αλ-Σαλίγια ενδυναμώνεται επιθετικά με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο συγκερκιμένο πρωτάθλημα. Προσδοκά από τον Ανσαριφάρντ να πετύχει πολλά γκολ, έτσι ώστε να μπορέσει να μειώσει την ψαλίδα από την Αλ-Ντούχαϊλ και την Αλ-Σαντ, τις δυο πρώτες του βαθμολογικού πίνακα.

Η Φόρεστ ανακοίνωσε την παραχώρηση του πρώην άσου των Ολυμπιακού και Πανιωνίου στην Αλ-Σαλίγια με κανονική μεταγραφή, με την ομάδα του Κατάρ να ανακοινώνει με τη σειρά της την απόκτησή του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ