Στραβοπάτησε και η Λίβερπουλ, εξευτελισμός για την Τσέλσι

Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας μπορεί να ήταν ξεκάθαρα το Λίβερπουλ-Λέστερ, όχι μόνο λόγω δυναμικότητας ομάδων αλλά και για το γεγονός πως οι “κόκκινοι” του Μέρσεϊσαϊντ είχαν στα χέρια τους μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγουν βαθμολογικά ύστερα από την χθεσινή ήττα των “Πολιτών”, αυτό όμως που άφησε έκπληκτους όλους ήταν η τεσσάρα της Μπόρνμουθ απέναντι στην Τσέλσι.

Στην μεσοβδόμαδη 24η αγωνιστική λοιπόν της Πρέμιερ Λιγκ η Μπόρνμουθ με έναν εκπληκτικό Άρτουρ Μπόρουτς ως φύλακα άγγελο στο τέρμα της αλλά και με μια μανιασμένη επίθεση, κατάφερε και εξευτέλισε την Τσέλσι του Σαρ με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 4-0(47′, 74′ Κινγκ, 63′ Μπρουξ, 90’+5 Ντάνιελς).

Στο χιονισμένο Άνφιλντ η Λίβερπουλ θύμισε τον κακό της εαυτό των τελευταίων ετών. Μία ομάδα όπου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το άγχος της και το γεγονός πως η διώκτρια της, Μάντσεστερ Σίτι, έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε από την Νιούκαστλ. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στραβοπατήσει εντός έδρας απέναντι στην ομάδα της Λέστερ, όπου όσο και να ανέβασε στροφές στα τελευταία λεπτά και να πίεζε ασφυκτικά δεν κατάφερε να αλλάξει το τελικό 1-1.

Το σκορ για τους “κόκκινους” άνοιξε νωρίς νωρίς στο σκορ ο Σάντιο Μανέ με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή, με τις “αλεπούδες” να απαντάνε λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο μέρος σε μία στατική φάση(φάουλ από τα δεξιά) με τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό Μακγκουάιρ.

Έτσι λοιπόν η Λίβερπουλ αύξησε κατά έναν βαθμό την διαφορά της από την δεύτερη Σίτι και βρίσκεται πλέον στο +5.

Η Γουότφορντ του Χολέβα που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο κράταγε στα χέρια της μία μεγάλη νίκη ώσπου λύγισε στα τελευταία λεπτά και έχασε στο Γουέμπλεϊ από την Τότεναμ.

Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας αλληλοεξουδετερώθηκαν(1-1) και συνεχίζουν χέρι χέρι στην βαθμολογία με 23 πόντους βρισκόμενοι στην 16 και 15 θέση του πρωταθλήματος αντίστοιχα.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 4-0
(47′, 74′ Κινγκ, 63′ Μπρουξ, 90’+5 Ντάνιελς)

Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 1-1
(77′ Τζέιμς Γουάρντ-41′ Ζαχά)

Λίβερπουλ-Λέστερ 1-1
(3′ Σανέ-45’+2 Μακγκουάιρ)

Τότεναμ-Γουότφορντ 2-1
(80′ Σον, 87′ Γιορέντε-38′ Κάθκαρτ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ