Συνεχίζουν αήττητες Μπολόνια, Παρτιζάν και Μάλαγα

Συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους οι τρεις ομάδες στο Eurocup

Στον 1ο όμιλο η Μπολόνια νίκησε εντός έδρας την Ανδόρρα με 87-72 παρά το προβάδισμα των Ισπανών στην πρώτη περίοδο. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Τζούλιαν Γκάμπλ και Μίλος Τεόντοσιτς με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα. Διψήφιοι ήταν οι Φράνκ Γκέινς, Φιλίππο Μπάλντι Ρόσι και Στεφάν Μάρκοβιτς. Για την Ανδόρρα σε καλή βραδιά ήταν ο Κλέβιν Χάνα με 15 πόντους.

Στον 3ο όμιλο η Παρτιζάν συνέχισε την αήττητη πορεία της, νικώντας την Ρίτας στο Βίλνιους με 61-66 έχοντας τον “καυτό”Μάρκους Πέιτζ που σκόραρε 17 πόντους με 4/5 τρίποντα. Πολύ καλός και ο Νεμάνια Γκόντριτς με 13 πόντους. Απο την ομάδα της Ρίτας Πάκο Κρούζ και Ειμάντας Μπεντζιους σκόραραν απο 15 πόντους έκαστος.

Στον ίδιο όμιλο η Βενέτσια έκανε την πρώτη την νίκη της στην διοργάνωση κόντρα στην Τόφας με 76-65. Ο Όστιν Ντέι έκανε την διαφορά απο την ιταλική ομάδα με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ. Πολύ καλή εμφάνιση και απο τον Μάικλ Μπράμος με 14 πόντους (4/6 3π.). Για τους φιλοξενούμενους μόνος του “πάλευε” ο Ντέβιν Γουίλιαμς ο οποίος σκόραρε 28 πόντους (9/18 2π., 10/16 βολές, 10 ριμπάουντ, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του σκόραραν κάτω απο 10 πόντους.

Τέλος στον 4ο όμιλο η Μάλαγα νίκησε την Γαλατάσαραι με 88-83, υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στην διοργάνωση. Τοπ σκόρερ του ματς ήταν ο Άξελ Τουπάν με 22 πόντους (3/5 3π.) που πήρε αρκετή βοήθεια απο τους Ντίον Τόμσον, Τζός Άνταμς, Άνταμ Γουαζίνσκι και Βολοντιμιρ Γερούν καθώς όλοι σκόραραν πάνω απο 11 πόντους. Για την τουρκική ομάδα Άαρον Χάρισον με 20 πόντους και Τάι Γουέμπστερ με 14 πόντους ήταν οι κορυφάιοι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ