Την Τρίτη στην Αθήνα ο Πιτίνο

Τις βαλίτσες του ετοιμάζει ο Ρικ Πιτίνο ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την προσεχή Τρίτη(26/11) ώστε να αναλάβει και επίσημα τα προπονητικά ηνία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής θρύλος της Αμερικής πακετάρει ήδη τα πράγματά του και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Ο Ρικ Πιτίνο με ανάρτηση του μάλιστα στο twitter ενημερώνει για την άφιξη του στην Αθήνα ενώ δίνει την δική του πρόβλεψη για τον πρωταθλητή στο NCAA.

“Πακετάρω για Ελλάδα. Ας δούμε αν μπορώ να προβλέψω σωστά τον πρωταθλητή του NCAA για τρίτη χρονιά στη σειρά. Ποιον θα ήθελα να δω να παίρνει το στέμμα; UK, UL, TTU, Gonzaga. Ποιος θα μπορούσε να πάρει το στέμμα; UVA, Ohiost, Michigan St, Auburn. Ποιος θα πάρει το στέμμα, το DUKE. Ελπίζω να είσαι χαρούμενος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ