Τιμωρία για τον Παναιτωλικό από το Υφυπουργείο

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τιμωρηθεί ο Παναιτωλικός  από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, διότι στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική υπήρξε μετακίνηση των οπαδών του δικεφάλου του βορρά αν και υπήρχε απαγόρευση      .

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν  700 οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ  και προκάλεσαν τεράστιες υλικές ζημιές  στο κέντρο της πόλης.  Οι οπαδοί του Παναιτωλικού απάντησαν στις προκλήσεις .

Επίσης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προχώρησαν την αντιαθλητική συμπεριφορά και στο γήπεδο    καθως κατέβασαν την σημαία από το γήπεδο.

Το Υφυπουργείο άνοιξε τον φάκελο για την υπόθεση  με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Η ευθύνη βαραίνει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μερίδιο ευθύνης φέρνει και  ο Παναιτωλικός διότι κινδυνεύει με πρόστιμο από 50.000 μέχρι 1 εκατομμύριο ευρώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ