Φινάλε με διασυρμό

Βαριά ήττα γνώρισε η Xanthi FC στα πλαίσια της 30ής αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή».

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Ματίας Κάστρο στο 15’, και ισοφάρισε σε 2-2 στο 50’ με τον Τζουρίτσκοβιτς, όμως έχασε από τον Άρη με 7-2 στο «Κλ. Βικελίδης» από τα γκολ που σημείωσαν οι Χαμζά Γιουνές (27’, προηγήθηκε απόκρουση πέναλτι του Σιώπη από τον Ζίβκοβιτς), Ματέο Γκαρσία (33’, 82’), Ντιγκινί (69’, 79’) και Κόρχουτ (73’) γνωρίζοντας την 12η φετινή της ήττα.

Η Xanthi FC ολοκλήρωσε την 30ή διαδοχική της παρουσία στην μεγάλη κατηγορία έχοντας 32 πόντους από τις 7 νίκες και τις 11 ισοπαλίες, με συνολικά τέρματα 22 – 33.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Γκαρσία, Γιουνές (75’ Τόνσο), Ματίγια, Τζανακάκης (58’ Σόουζα), Φετφατζίδης (58’ Μαρτίνες), Σιώπης, Κορχούτ, Ρόουζ.

Στον πάγκο έμειναν: Αναγνωστόπουλος, Μπάσα, Ανάκογλου, Βέλεθ.

Ξάνθη (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντουρίτσκοβιτς (84’ Φασίδης), Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Κάστρο, Ακόστα, Κοβάσεβιτς, Ντίρεσταμ, Σιλά, Θυμιάνης (65’ Ντε Λούκας), Αμορίμ (72’ Καμαρά).

Στον πάγκο έμειναν: Σταθάκης, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Καντά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ