“Χορταστική” ισοπαλία για Σέφιλντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ισόπαλο με 3-3 αναδείχθηκε το παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane, για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ λιγκ.

Η ομάδα του Σόλσκιερ αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, έφτασε στην ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά, (2-3), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90+2′ και να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Σέφιλντ προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με τον Φλεκ, σκορ που παρέμεινε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος και στο 59′ οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Μουσέ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν την απόλυτη ανατροπή σημειώνοντας τρία γκολ με τους Γουίλιαμς (72′), Γκρίνγουντ (77′) και Ράσφορντ (79′). Στο τέλος όμως αποδόθηκε δικαιοσύνη για τις «λεπίδες» που έστω και με τη βοήθεια του VAR ισοφάρισαν σε 3-3 και «έσωσαν» τον βαθμό.

Με αυτή την ισοπαλία η Σέφιλντ έχει 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ τη Γιουνάιτεντ στους 17β. και στην 9η θέση.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μουρ, Μπάσαμ (83′ Ρόμπινσον), Τζαγκέλκα, Ο’ Κόνελ, Μπάλντοκ, Λούντστραμ, Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ (78′ Σαρπ), Μούσετ (68′ ΜακΜπέρνι).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Τζόουνς (46′ Λίνγκαρντ), Μαγκουάιρ, Ουίλιαμς, Φρεντ, Περέιρα (73′ Γκρίνγουντ), Τζέιμς, Μαρσιάλ (85′ Τουανζέμπε), Ράσφορντ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ