Χωρίς προβλήματα κόντρα στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, πατάει Αθήνα ο Ράουτινς

Επιστρέφει στις εν Ελλάδι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ο οποίος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Λαύριο(12/1,17:00) για την 15η αγωνιστική της Basket League.

Οι πρωταθλητές μετά τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Αρμάνι Μιλάνο θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις θετικές εμφανίσεις και η αναμέτρηση με το Λαύριο δίνει αυτή τη δυνατότητα αρκεί βέβαια η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή.

Στα αγωνιστικά ο Ρίκ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ   Άντι Ράουτινς αυτός αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής(12/1).

Ο Καναδός θα έχει μια πρώτη γνωριμία με την νέα του ομάδα ενώ από τη Δευτέρα θα μπει στις προπονήσεις και θα υπολογίζεται κανονικά πλέον από το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ