Το ντέρμπι της γκάφας

H μία ήθελε να σηκώσει, επιτέλους, κεφάλι μετά από 3 αγωνιστικές κατά τις οποίες μετρούσε μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Η άλλη να εκμεταλλευτεί το καλό της αγωνιστικό μομέντουμ και να προσπεράσει την Τσέλσι που γνώρισε, λίγο νωρίτερα, απροσδόκητη ήττα. Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ τέθηκαν αντιμέτωπες σήμερα στο «Ολντ Τράφορντ» (για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια χωρίς Φέργκιουσον ή Βενγκέρ σε κάποιον πάγκο) κι επιθυμούσαν διακαώς και οι δύο το… ροζ φύλλο, όμως υπολόγιζαν χωρίς τις άμυνές τους.

Στο πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού- μ’ εξαίρεση ένα υπέροχο τάκλιν του Παπασταθόπουλου στον επικίνδυνο Ράσφορντ στο 12΄- τίποτα ιδιαίτερο δε συνέβη, όμως στο 26΄ ήταν η στιγμή για ν’ αρχίσουν τα ποδοσφαιρικά όργανα: ο Μουστάφι πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Ντε Χέα τα έκανε μεγαλοπρεπώς μαντάρα, χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και «γράφοντας», ουσιαστικά, το 0-1 για… χάρη των φιλοξενούμενων.

Σκάρτα τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των «Κανονιέρηδων» ν’ ανταποδώσουν το δώρο, με την άμυνά τους να πίνει νερό, τον Ερέρα να γυρνάει την μπάλα στον (εορτάζοντα) Μαρσιάλ κι αυτός να μη δυσκολεύεται να ισοφαρίσει σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ