Γουλβς-Λιντς: Το επικό αυτογκόλ του Μεσλιέ χάρισε τη νίκη στους “Λύκους”

Σε μια ισορροπημένη αναμέτρηση, το αυτογκόλ του 20χρονου πορτιέρο ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή και έβαλε τη Γουλβς πάνω από τη Λιντς στον βαθμολογικό πίνακα

Η Γουλβς επικράτησε στο Μολινό με 1-0 της Λιντς, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Premier League.

Έπειτα από αυτή την αναμέτρηση, η Γουλβς σκαρφάλωσε στην 11η θέση με 33 βαθμούς, καβαλώντας την Λιντς που έπεσε στην 12η θέση με 32 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, τόσο από κατοχή μπάλας, όσο και από ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από δύο κλασσικές ευκαιρίες η κάθε μια.

Στο 12′ λεπτό ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Νέτο να δοκιμάζει ένα καλό σουτ στην αριστερή γωνία του Μεσλιέ, αναγκάζοντας τον Γάλλο τερματοφύλακα να προβεί σε μια εξαιρετική απόκρουση παραχωρώντας κόρνερ.

Η Λιντς απάντησε στις απειλητικές διαθέσεις των αντιπάλων της στο 28 λεπτό, με τον Κλιχ που βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ρουί Πατρίσιο. Ωστόσο η φάση δεν τελείωσε εκεί, αφού ο Πασκάλ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε αμέσως ένα δυνατό σουτ στο κέντρο της εστίας, όμως ο Πορτογάλος τερματοφύλακας εκτινάχθηκε πραγματοποιώντας μια καταπληκτική απόκρουση.

Ένα λεπτό μετά, ο Σεμέδο έκανε ένα ωραίο τρέξιμο και έλαβε μια καλή προωθημένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και χωρίς δεύτερη σκέψη εκτέλεσε τον Μεσλιέ στην δεξιά του γωνία, όμως ο 20χρονος κίπερ απέκρουσε για άλλη μια φορά, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο μέχρι στιγμής καλύτερος παίχτης της ομάδας του ο Μεσλιέ, στάθηκε απίστευτα άτυχος. Πιο συγκεκριμένα, στο 64′ λεπτό ο Τραορέ βρέθηκε έξω από την περιοχή με αρκετό χώρο μπροστά του και εξαπέλυσε ένα απίστευτα δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μεσλιέ και εν συνεχεία επέστρεψε στην πλάτη του άτυχου τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 78′ λεπτό ο Μπάμφορντ βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-1, όμως ήταν μια αρκετά εύκολη φάση για τον διαιτητή, ο οποίος αμέσως υπέδειξε το οφσάιντ, ακυρώνοντας το τέρμα του 27χρονου φορ.

Η Λιντς δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και ηττήθηκε για 12η φορά στην φετινή Premier League.

Σκόρερ: 64′ Μεσλιέ (αυτογκόλ)

Κίτρινες: Νέτο

Γουλβς (Εσπίριτο Σάντο): Πατρίσιο, Ντεντόκερ, Κόντι, Σαϊς, Σεμέδο, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο [60′ Μαρσάλ (82′ Αϊτ-Νουρί)], Νέτο, Χοσέ (87′ Σοάρες), Τραορέ

Λιντς (Μπιέλσα): Μεσλιέ, Άιλινγκ, Πασκάλ, Κούπερ, Ντάλας, Ραφίνια, Σάκλετον (66′ Ερνάντες), Κλιχ (81′ Αλιόσκι), Χάρισον (81′ Κόστα), Ρόμπερτς, Μπάμφορντ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ