Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο Μαδρίτης

Μετά τις γκέλες με τη Λεβάντε, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της Βιγιαρεάλ και επέστρεψε στις νίκες

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένη να χάσει τη διαφορά των βαθμών που έχει από τους διώκτες της στο ισπανικό πρωτάθλημα και έφυγε με τη νίκη από το στάδιο «Κεράμικα», νικώντας τη Βιγιαρεάλ με 0-2, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με το πρώτο τέρμα των «ροχιμπλάνκος» να προέρχεται από αυτογκόλ του Αλφόνσο Πεντράθα στο 27ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζοάο Φέλιξ φρόντισε να σφραγίσει το τρίποντο, διπλασιάζοντας τα τέρματα στο 69΄ για την Ατλέτικο, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Μαδρίτης έφτασε τους 58β και αύξησε στους πέντε τη διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Τόρες, Παρέχο, Καπού (71’ Κόστα), Φόιθ, Μόι Γκόμεθ (59’ Μπάκα), Τριγέρος (71’ Μπαένα), Πεδράθα (59’ Εστουπινάν), Τσουκβουέζε, Χεράρδ Μορένο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Ερμόσο, Φελίπε, Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (46’ Ζοάο Φέλιξ), Γιορέντε, Σουάρες (75’ Κοντογκμπιά), Κορέα (82’ Τορέιρα

 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Θέλτα κατάφερε με γκολ του Μουρίγιο στο 94’, να ισοφαρίσει σε 1-1 και να κόψει τη χαρά στη Βαγιαδολίδ που είχε προηγηθεί στο 70′ με τον Ορεγιάνα.

Η Μπέτις νίκησε με 0-1 και την Κάντιθ εκτός έδρας, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και ανέβηκε εκ νέου στην 6η θέση που οδηγεί στο Conference League της επόμενης σεζόν. Το «χρυσό» γκολ για τους Σεβιγιάνους σημείωσε στο 84′ ο Χουάνμι.

Με γκολ του Αντόνιο Πουέρτας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Γρανάδα κατάφερε να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στην Έλτσε και να πλησιάσει τις ευρωπαϊκές θέσεις.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Λεβάντε-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (33΄ πεν. Ρότζερ – 56΄ πεν. Ραούλ Γκαρθία)

Εϊμπαρ-Ουέσκα 1-1 (81΄ Ραμίρεθ – 83΄ Ντιόπ)

Σεβίlλη-Μπαρτσελόνα 0-2 (29΄ Ντεμπελέ, 85΄ Μέσι)

Αλαβές-Οσασούνα 0-1 (77΄ Μπάργια)

Χετάφε-Βαλένθια 3-0 (39΄ Αραμπάρι, 55΄ Μάτα, 87΄ Αλενιά)

Θέλτα-Βαγιαδολίδ 1-1 (90΄+4΄ Μουρίγιο – 70΄ Ορεγιάνα)

Κάντιθ-Μπέτις 0-1 (84΄ Χουάνμι)

Γρανάδα-Έλτσε 2-1 (31΄ Κίνα, 79΄ Πουέρτας – 40΄ Μπογέ)

Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2 (27΄ αυτ. Πεντράθα, 69΄ Ζοάο Φέιλξ)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 01/03

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ