Η Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε γυναίκες και άνδρες

Ένα μοναδικό επίτευγμα πέτυχε σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Τσέλσι.

Ιστορικό επίτευγμα για την Τσέλσι. Ο σύλλογος του Λονδίνου, έγινε ο πρώτος που και η ανδρική και η γυναικεία ομάδα, θα αγωνιστούν την ίδια χρονιά στους τελικούς του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, η ανδρική ομάδα της Τσέλσι, επικράτησε με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, θα παίξει στον τρίτο της τελικό (μετά το 2008 και το 2012), διεκδικώντας το δεύτερό της τρόπαιο, μετά από εκείνο του 2012, κόντρα στην “συμπατριώτισσα” Μάντσεστερ Σίτι στις 29 Μαΐου.

Η γυναικεία ομάδα, την Κυριακή του Πάσχα, νίκησε τη Μπάγερν Μονάχου με 4-1, ανατρέποντας το εις βάρος της 2-1 του πρώτου παιχνιδιού και προκρίθηκε στον πρώτο τελικό της ιστορίας της, όπου στις 16 Μαΐου θα διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο κόντρα στη Μπαρτσελόνα

Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία αυτών των διοργανώσεων και μένει να φανεί εάν θα πάει ένα βήμα παραπέρα, με το να κατακτήσει ο λονδρέζικος σύλλογος και τα δύο τρόπαια.

Επιπλέον, στα ημιτελικά και των δύο διοργανώσεων έφτασε η Παρί Σεν Ζερμέν. Στη διοργάνωση των γυναικών αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα, ενώ σε εκείνη των ανδρών αποκλείστηκε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ