Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στον Αστέρα Ρεθύμνου η Εύα Πιτσή

Την απόκτηση της Εύας Πιτσή ανακοίνωσε ο Αστέρας Ρεθύμνου.

Παίκτρια του Αστέρα Ρεθύμνου είναι η 29χρονη αμυντικός Εύα Πιτσή.

Η ανακοίνωση:

Ο Αστέρας Ρεθύμνου και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνει την μεταγραφή της Εύας Πιτσή. Η 29χρονη με ύψος 170εκ. κεντρική αμυντικός με καταγωγή από το Μπαλί Μυλοποτάμου, αποτελεί «δικό» μας παιδί καθώς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της πορεία σε ηλικία σε 12 ετών στην ομάδα των Κρησσών. Η Eua Pitsi διαθέτει πλούσια εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε Ά και ΄Β εθνική ποδοσφαίρου, με τις ομάδες των Κρησσών, του ΑΟ Χανιά, του Άρη Θεσσαλονίκης, και του ΟΦΗ, ενώ έχει κατακτήσει και ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Soccer με την ομάδα Μακεδονία Ελλάς.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Αστέρα, η Εύα δήλωσε: ” Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στo Ρέθυμνο. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες της ομάδας για να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εύχομαι ένα πρωτάθλημα χωρίς διακοπές και τραυματισμούς.”

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μανουσάκη και την ομάδα του ΟΦΗ για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της αθλήτριας.

Εύα, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ