Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: «Πλήγωσε» τον πρώην ο Κουλούρης και έδωσε την πρώτη νίκη!

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, με τον Κουλούρη να “πληγώνει” την παλιά του ομάδα τον ΠΑΟΚ

O Ατρόμητος νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, για τη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Δύο τέρματα σημείωσε ο Κουλούρης στο 45′ και στο 68′ με πέναλτι και έδωσε την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. «Πλήγωσε» την παλιά του ομάδα ο Έλληνας επιθετικός, πετυχαίνοντας παράλληλα και τα πρώτα του φετινά γκολ με τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Με τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο, η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να φτάσει στους 6β, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 19β και στην 3η θέση.

Ο αγώνας:

Από την αρχή του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε τον Ατρόμητο για ένα γρήγορο γκολ. Η καλύτερη φάση ήταν στο 5ο λεπτό, με τον Κρέσπο να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όλο το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς φάσεις.

Στο 45ο λεπτό ο Ατρόμητος κατάφερε και αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο φετινό τέρμα του Κουλούρη, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55ο λεπτό ο Γκαλβάο έδιωξε πάνω στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Άκπομ και στη συνέχεια ο Βαρέλα έπιασε δυνατό σουτ και ο Γιαννιώτης έδιωξε με το κεφάλι.

Στο 68′ η ομάδα του Περιστερίου, μετά και την εξέταση του VAR, κέρδισε πέναλτι για αγκωνιά του Βαρέλα στον Κουλούρη. Ο επιθετικός του Ατρομήτου ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και πέτυχε το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα μία κεφαλιά του Βαρέλα, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στο 74′ νέα ευκαιρία για τον “Δικέφαλο του βορρά”, με τον Άκπομ να επιχειρεί το διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά από το αριστερό δοκάρι.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Κουλούρης, Ντένιτς – Βαρέλα

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης (83′ Βασιλαντωνόπουλος), Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73′ Ντένιτς), Μουνίθ (83′ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (77′ Κλωναρίδης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο (62′ Μουργκ), Κούρτιτς, Σβαμπ (62′ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81′ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73′ Σφιντέρσκι), Άκπομ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ