Serie A: Συνέτριψε την Έμπολι η Γιουβέντους

Φύλλο και φτερό έκανε η Γιουβέντους την Έμπολι.

Για την 11η αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους επικράτησε με 4-0 επί της Έμπολι. Η «μεγάλη κυρία» πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά την ήττα από την Μακάμπι Χάιφα.

Η ομάδα του Αλέγκρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ στο 8’με τον Κιν, το 2-0 το πέτυχε ο ΜακΚένι στο 56’. Ο Ραμπιό έκανε το 3-0 στο 82’, στις καθυστερήσεις  ο ίδιος παίκτης σημείωσε το τελικό 4-0. Πλέον η «Γιούβε» έφτασε τους 19 βαθμούς.

Αναλυτικά οι συνθέσεις :

Γιουβέντους: Σέζνι, Ρουγκάνι (79′ Σάντρο), Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, ΜακΚένι (65′ Παρέδες), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (85′ Ίλινγκ), Βλάχοβιτς (65′ Μίλικ), Κεν (79′ Μιρέτι)

Έμπολι: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίσι, Χάας (89′ Ινοσέντι(, Μαρίν, Μπαντινέλι (75′ Χέντερσον), Πιάτσα (62′ Μπαϊράμι), Ντέστρο (75′ Λάμερς), Σατριάνο (62′ Μπαλντάνζι)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ