Premier League: Αρνήθηκε να χάσει και “έσωσε” τον βαθμό η Άρσεναλ απέναντι στην Τσέλσι

Μοιρασιά ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ.

Για την 9η αγωνιστική της Premier League, Άρσεναλ και Τσέλσι έμειναν ισόπαλες με 2-2 στο “Stamford Bridge”, σε ένα ματς που η ομάδα του Αρτέτα βρέθηκε πίσω με δύο γκολ και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ μέσα σε επτά λεπτά.

Στο 14ο λεπτό ο Μούντρικ έκανε την κεφαλιά, ο Σαλιμπά βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής μετά την παρέμβαση του VAR, είδε τη φάση και έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Κόουλ Πάλμερ, ευστοχώντας και κάνοντας το 1-0.

Οι “κανονιέρηδες” στη συνέχεια είχαν μια καλή στιγμή με τον Ράις που σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Παρά τις προσπάθειές της η Άρσεναλ να πετύχει κάποιο γκολ δεν τα κατάφερε, καθώς η ανασταλτική λειτουργία των “μπλε” ήταν εξαιρετική και κράτησε το μηδέν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ποτσετίνο μπήκε πολύ δυναμικά, διπλασιάζοντας τα τέρματά της. Ο Μούντρικ στο 48′ με ψηλοκρεμαστή σέντρα-σουτ κρέμασε τον Ραγιά και έγραψε το 2-0.

Στο 57ο λεπτό ο Πάλμερ έκλεψε την μπάλα από τον Ραγιά μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας των “κανονιέρηδων” διόρθωσε το λάθος του και παραχώρησε κόρνερ, “σώζοντας” την Άρσεναλ από το να δεχθεί και τρίτο γκολ.

Ο Σάντσες στο 77′ στην προσπάθεια του να πασάρει βρήκε τον Ράις, ο οποίος με μακρινό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία, μειώνοντας σε 2-1.

Επτά λεπτά αργότερα, η Άρσεναλ ισοφάρισε με τη «συστημένη» σέντρα του Σάκα για τον Τροσάρ που με προβολή από το δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-2.

Κίτρινες: 8′ Πάλμερ, 11′ Ζιντσένκο, 44′ Τιάγκο Σίλβα, 71′ Κουκουρέγια, 89′ Ενκέτια, 90+1′ Γουάιτ

ΤΣΕΛΣΙ (Ποτσετίνο): Σάντσεθ, Γκουστό, Σίλβα, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια, Γκάλαχερ, Καϊσέντο, Φερνάντες, Πάλμερ (Τζέιμς 83′), Μούντρικ (Τζάκσον 65′), Στέρλινγκ (Μαντουέκε 83′)

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρτέτα): Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο (Τομιγιάσου 46′), Έντεγκαρντ (Χάβερτς 78′), Ζορζίνιο (Σμιθ Ρόου 68′), Ράις, Σακά, Ζεσούς (Ενκέτια 68′), Μαρτινέλι (Τροσάρ 78′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ