Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Εύκολα στον τελικό η Μάντσεστερ Σίτι

Πανηγυρική πρόκριση για την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων.

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε άνετα με 3-0  την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς στο “King Abdullah Sports City” και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μάνστσερ Σίτι είχε από την αρχή του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 8’ με το άστοχο σουτ του Ρόδρι. Στο 16′ ήταν η σειρά του Φόντεν να απειλήσει αλλά η μπάλα πέρασε άουτ .  Το αυτογκόλ του Χόιμπρατεν στις καθυστερήσεις την ξεκλείδωσε τους «πολίτες» και στην επανάληψη ο  Ματέο Κόβατσιτς έγραψε το 2-0 στο 52΄, ενώ ελέγχοντας το ρυθμό «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση επτά λεπτά αργότερα με γκολ του Σίλβα, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα.

Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι στοχεύει  να γίνει  η τέταρτη αγγλική ομάδα που κατακτά τον τίτλο μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Η Σίτι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλουμινένσε, στον τελικό της Παρασκευής, όταν η Ουράβα θα αντιμετωπίσει την Αλ Αχλί στα πλέι οφ της τρίτης θέσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ