Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στη Σουηδική Växjö η Βασιλική Γιαννακά

Σπουδαία μεταγραφή στη Σουηδική Βέκχο για τη Βασιλική Γιαννακά.

Στη Σουηδία και τη Växjö DFF (Βέκχο) θα συνεχίσει την καριέρα της η Βασιλική Γιαννακά.

Η Ελληνίδα διεθνής μπακ-εξτρέμ, αγωνιζόταν από το 2021 στον ΠΑΟΚ κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Ελλάδας, ούσα εκ των πρωταγωνιστριών. Ενώ νωρίτερα, αγωνίστηκε στο Μεσολόγγι 2008/ΑΕΚ Μεσολογγίου (σημερινά Φλαμίνγκο Μεσολογγίου).

Ενώ είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας.

Η Växjö DFFαγωνίζεται στην Damallsvenskan (την Α’ Εθνική Σουηδίας) που είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου γυναικών του κόσμου.

Η ανακοίνωση:

Η Växjö DFF ολοκλήρωσε τη μεταγραφή της Ελληνίδας διεθνούς, Βασιλικής Γιαννακά. Η Βασιλική είναι γεννημένη στις 13 Οκτωβρίου 2004, και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Έχει 20 συμμετοχές με την Εθνική Γυναικών Ελλάδας.

Η ίδια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της οικογένειας της Βέκχο. Ανυπομονώ να μετακομίσω στο Βέκχο και να μπορέσω να αγωνιστώ στο σουηδικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και το τεχνικό επιτελείο και να πετύχουμε μαζί μεγάλες νίκες και επιτυχίες».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Växjö DFF (@vaxjo_dff)


Ενώ παράλληλα, τη μεταγραφή της ανακοίνωσε και η πρώην ομάδα της, Φλαμίνγκο Μεσοογγίου, αναφέροντας:

Στην Σουηδική Växjö DFF η Βασιλική Γιαννακά!!!!

Το όνειρο της πραγματικότητα έκανε η πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ και τού Φλαμίνγκο Μεσολογγίου, αφού μεταγράφηκε σε ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα τού κόσμου…

Η νέα της ομάδα έχει ιδιόκτητο γήπεδο 12000 θεατών και είναι από τις καλύτερες σουηδικές ομάδες…

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:  « Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Φλαμίνγκο Μεσολογγίου συγχαίρει την πρώην παίκτρια του, Βάσια Γιαννακά για την διεθνή μεταγραφή της στην Σουηδική Växjö DFF. Της ευχόμαστε να είναι υγιής και δυνατή και να έχει πολλές επιτυχίες με την νέα της ομάδα.. Βάσια μετά την μεταγραφή σου σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα τού κόσμου συνεχίζεις να μας κάνεις υπερήφανους!!!!! Καλή επιτυχία Βάσια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ