Γκολ και θέαμα στο Άνφιλντ, ισόπαλες Γκενκ- Νάπολι

Στον πέμπτο όμιλο του Champions League, η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Red Bull Σάλτσμπουργκ με 4-3, ενώ Νάπολι και Γκενκ αναδείχτηκαν ισόπαλες (0-0) στην 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Λίβερπουλ-Red Bull Σάλτσμπουργκ 4-3

Στο Άνφιλντ, Λίβερπουλ και Σάλτσμπουργκ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Άνφιλντ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την νίκη με 4-3.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν ο Φιρμίνο βρήκε με ωραία πάσα τον Μανέ και αυτός με την σειρά του σημάδεψε με απευθείας σουτ την δεξιά πλευρά κάνοντας το 1-0. Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, οι «Κόκκινοι» διπλασίασαν τα γκολ τους, αφού στο 25’, ο Ρόμπερτσον βρέθηκε σε καλή θέση και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 36’, ο Φιρμίνο έκανε ένα πολύ καλό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας, αλλά η μπάλα έφτασε στον Σαλάχ, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και ένα το 3-0. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, η ατομική προσπάθεια του Χι-Τσαν ολοκληρώθηκε με ένα χτύπημα μέσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να μειώσουν στο 56’ με τον Μιναμίνο, ο οποίος δέχτηκε την πάσα, έδειξε μεγάλη συγκέντρωση μέσα στην περιοχή και έκανε ένα απευθείας σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα (60’), ο Μιναμίνο έδωσε την πάσα στον Χάλαντ, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 69’, όταν ο Φιρμίνο πέρασε την μπάλα στον Σαλάχ, ο οποίος ήταν στην περιοχή και χωρίς να το σκεφτεί σούταρει, διαμορφώνοντας το 4-3. Οι στατικές φάσεις δεν ήταν απειλητικές για την αντίπαλη εστία και οι αλλαγές δεν βοήθησαν τις δύο πλευρές.

Γκενκ-Νάπολι 0-0

Η Γκενκ υποδέχτηκε την Νάπολι στο Λούμινους Αρένα, αλλά δεν υπήρχε νικήτης, παραμένοντας στο 0-0.

Η Νάπολι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και έδειξε από την αρχή την διάθεσή της για ένα γκολ. Στο 17’, ο Καγιεχόν σημείωσε την πρώτη καλή ευκαιρία για την Νάπολι, όταν έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή κάνοντας ένα καλό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 25’ και στο 38’, ο Μίλικ κατάφερε να κάνει δύο κεφαλιές, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα σταμάτησε και τις δύο φορές στο δοκάρι. Η Γκενκ δεν αντέδρασε και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για την Νάπολι και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ. Η Γκενκ προσπάθησε με στατικές φάσεις να απειλήσει, χωρίς επιτυχία. Οι αλλαγές δεν εφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τις δύο ομάδες και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ