«Στραβοπάτησε» η Γκλάντμπαχ και έμεινε στην δεύτερη θέση

Η Χέρτα Βερολίνου υποδέχτηκε την Γκλάντμπαχ στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0) χάρις στην εξαιρετική εμφάνιση του Γιαρστάιν.

Πλέον οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 19 βαθμούς, 5 περισσότερους από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Γκλάντμπαχ έμεινε δεύτερη, 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λειψία.

Χέρτα-Γκλάντμπαχ 0-0

Μεγάλη ευκαιρία για την Χέρτα στο 22′, όταν ο Έντουαρντ Λέβεν, εκτέλεσε θαυμάσια το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζόμερ.

Στο 29΄αλλή μια καλή φάση για την Χέρτα με τον Λουκεμπάκιο που έκανε ένα καλό σπριντ με την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το όριο της περιοχής  πέρασε  λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Η Γκλάντμπαχ έχασε 10 λεπτά αργότερα τεράστια ευκαιρία. Ο Μάρκους Τουράμ πήρε την μπάλα, ελίχτηκε ωραία, έκανε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Γιαρστάιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ ο Γιαρστάιν κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Ντένις Ζακάρια από την άκρη της περιοχής, η οποία κατευθυνόταν προς το τέρμα.

Στο 59′ και πάλι η Γκλάντμπαχ απείλησε με τον Πλεά, ο οποίος προσπάθησε να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία, αλλά και πάλι ο Γιαρστάιν έκανε μια φοβερή απόκρουση.

Η Γκλάντμπαχ είχε πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και στο 64′ απείλησε και πάλι με τον Εμπολό, ο οποίος σημάδεψε την γωνία του τέρματος, αλλά και ο Γιαρστάιν ήταν σε μεγάλο βράδυ και έκανε ακόμα μια ωραία απόκρουση, κρατώντας το μηδέν .

Στο 78΄σημειώθηκε η τελευταία ευκαιρία στο παιχνίδι για την Γκλάντμπαχ. Ο Ματίας Γκίντερ έπιασε μετά από φάουλ την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η κεφαλιά πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Χέρτα: Γιαρστάιν, Κλούντερ, Μπογιάτα, Ρέκικ, Πλατενχαρτ, Σκιέλμπρεντ, Λουκεμπάκιο (70’Βολφ), Λέβεν, Νταρίντα, Ντίλροσουν, Ζέλκε (69′ Κέπκε)

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Γιάντσκε (71΄Μπέγιερ), Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαινί, Κράμερ, Ζακάρια, Νόιχαους (82΄Στιντλ), Εμπολό (87΄Χέρμαν), Πλεά, Τουράμ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ