Γιουβέντους: Ρώτησε για τον Ζον Ουρτάδο της Μπόκα

Η Γιουβέντους ήρθε σε επαφή με την Μπόκα Τζούνιορς, για το Ζον Ουρταδο, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Για τον 20χρονο φορ έχει γραφτεί και ενδιαφέρον άλλων ιταλικών ομάδων, όπως της Ρόμα και της Νάπολι ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη, Ροντόλφο Μπάσκε, το διέψευσε.

Χαρακτηριστικά ο Ροντόλφο Μπάσκετ είπε: «Ναι μας κάλεσε άνθρωπος της Γιουβέντους και ρώτησε για τον Ουρτάδο. Ο Ζον ήταν καλός φίλος με τον Ντε Ρόσι, ζούσαν κοντά στο Μπουένος Άιρες, πηγαίνανε μαζί στην προπόνηση. Αλλά όχι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την Ρόμα. Αλλά σε κάθε περίπτωση ο Ουρτάδο θέλει να μείνει στην Μπόκα».

Ο διεθνής επιθετικός από την Βενεζουέλα, μετακόμισε στο Μπουένος Άιρες το περασμένο καλοκαίρι, από την Γκιμνάσια έναντι 6,7 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος έχει καταγράψει 14 συμμετοχές με ένα γκολ και μία επίσης ασίστ. Η κοστολόγηση του κυμαίνεται στα 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ