Μπάσκετ Γυναικών: Στο WNBA με τις Κονέκτικατ Σαν η Τζάκι Γέμελος

Θα αγωνιστεί τελικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου η Τζάκι Γέμελος.

Η διεθνής γκαρντ έχει υπογράψει συμβόλαιο με την τουρκική Καϊσερίσπορ, ωστόσο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία, η ίδια θα αγωνιστεί στο WNBA με τη φανέλα των Κονέκτικατ Σαν που της πρόσφεραν συμβόλαιο, και με τις οποίες είχε αγωνιστεί στο training camp λίγο καιρό πριν.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: ” Η Τζάκι Γέμελος υπέγραψε συμβόλαιο με την Κονέκτικατ Σαν. Προηγουμένως, η Γέμελος είχε υπογράψει στο training camp, ωστόσο αποδεσμεύτηκε καθώς ήταν η εποχή “κοψίματος” του ρόστερ. “Πριν από την πανδημία, η Τζάκι έπαιξε ίσως το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας της. Είναι έμπειρη γκαρντ που προσθέτει ευελιξία και βάθος στην περιφερειακή μας γραμμή” ήταν το σχόλιο του προπονητή Κερτ Μίλερ, που εξήγησε ότι: “Σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν είναι σημαντικό να έχεις μια αθλήτρια που σκέφτεται θετικά και έχει δείξει ότι μπορεί να ενώσει το σύνολο. Πραγματικά εκτιμώ την ιστορία της, το πόσο έχει παλέψει, είναι μια παίκτρια που θέλω μαζί μας στη Φλόριντα”.

Ενώ τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, με 21.5 λεπτά ανά παιχνίδι, ενώ σημείωσε 13.5 πόντους, με 65.8% στα σουτ εντός ρακέτας, 43.5% στα σουτ εκτός περιφέρειας και 4.5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Το φετινό πρωτάθλημα στο WNBA θα γίνει σε ένα μέρος με όλες τις ομάδες, με πρόγραμμα 22 αγώνων στην κανονική περίοδο και με καλύτερες αποδοχές για τις αθλήτριες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ