Γκέλαρε η Μπάγερν, διπλό για την αήττητη Βόλφσμπουργκ

“Στραβοπάτησε” η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη μαχητική Βέρντερ Βρέμης, ενώ η Βόλφσμπουργκ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Χόφενχαιμ, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της.

Η Μπάγερν μοιράστηκε από έναν βαθμό με τη Βέρντερ, η Σάλκε πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και η Λεβερκούζεν έφυγε με το τρίποντο από το “σπίτι” της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Την ίδια ώρα “Γκλάντμπαχ – Άουγσμπουργκ” και “Χόφενχαιμ – Στουτγκάρδη” αναδείχθηκαν ισόπαλα, για την 8η αγωνιστική της Bundesliga.

Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης 1-1

Μπάγερν Μονάχου και Βέρντερ Βρέμης αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Allianz Arena.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45′ με το γκολ του Έγκεσταιν, όμως οι Βαυαροί έφεραν το ματς στα ίσια με τον Κόμαν στο 62′.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν πολύ την πίεση τους, ώστε να φτάσουν στην ολική ανατροπή, όμως παρά τις αρκετές ευκαιρίες που είχαν δεν τα κατάφεραν.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Χάνσι Φλικ βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ είναι στην 9η θέση με 11 βαθμούς.

Σάλκε – Βόλφσμπουργκ 0-2

Η Βόλφσμπουργκ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Σάλκε με 0-2 στο Veltins Arena.

Οι “λύκοι” άνοιξαν το σκορ νωρίς νωρίς με τον Βέγκορστ (3′), ενώ το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε χάρις το γκολ του Σλάγκερ (24′).

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ οι “βασιλικοί μπλε” παρέμειναν στην 17η θέση με 3 βαθμούς.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Λεβερκούζεν 1-2

Η Λεβερκούζεν πήρε το τρίποντο κόντρα στην Λεβερκούζεν με 1-2 στο Suko Arena.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπέιλι (27′), όμως το αυτογκόλ του Χραντέσκι έφερε το ματς στα ίσια. Ωστόσο, το γκολ του Ντράγκοβιτς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (88′) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πέτερ Μποζ.

Με αυτή τη νίκη η Λεβερκούζεν είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ η Αρμίνια Μπίλεφελντ βρίσκεται στην 15η θέση με 4 βαθμούς.

Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ 1-1

Γκλάντμπαχ και Άουγκσμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο Borussia Park.

Τα “πουλάρια” προηγήθηκαν νωρίς νωρίς με τον Νιουχάους (5′), όμως οι Φουγκεροπολίτες ισοφάρισαν με τον Καλιτζούρι (88′).

Αυτή η ισοπαλία φέρνει την Γκλάντμπαχ στην 7η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και την Άουγκσμπουργκ στην 10η θέση με 11 βαθμούς.

Χόφενχαιμ – Στουτγκάρδη 3-3

Χόφενχαιμ και Στουργκάρδη αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 στο Rhein Neckar Arena.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαουμγκάρτνερ (16′), όμως η ομάδα του Χιτσλσπέργκερ έφερε τούμπα το ματς χάρις τα γκολ των Γκονζάλεζ (18′) και Βαμανγκιτούκα (27′).

Η ομάδα του Χένες έκανε ανατροπή στην ανατροπή με τα γκολ των Σεσενιόν (48′) και Κράμαριτς (71′), ωστόσο ο Κεμπφ στην εκπνοή του αγώνα (90+3′) διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Αυτή η ισοπαλία φέρνει την Χόφενχαιμ στην 12η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και την Στουτγκάρδη στην 8η θέση με 11 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ