Γκέλα ολκής για την Παρί Σεν Ζερμέν

Με μια ανέλπιστη γκέλα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ισοπαλία κόντρα στη Μπορντό.

Για την 12η αγωνιστική της Ligue 1 , Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορντό έμειναν ισόπαλες με 2-2 στο Παρκ ντε Πρενς.

Τα τέρματα για τους Παριζιάνους σημείωσαν οι Νεϊμάρ με πέναλτι και ο Μόισε Κιν, ενώ για τους “Γιρονδίνους” ο Αντλί και το αυτογκόλ του Πεμπελέ.

Το τέλος του ματς βρήκε την Παρί ΣΖ στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς, ενώ η Μπορντό βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 16 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Η Παρί σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις σημαντικότερες ευκαιρίες έναντι της Μπορντό. Όμως, οι Γιρονδίνοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με το αυτογκόλ του Πεμπελέ στο 10ο λεπτό μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Χατέμ Μπεν Αρφά.

Η Παρί όχι μόνο ισοφάρισε με το πέναλτι-γκολ του Νεϊμάρ στο 27ο λεπτό, αλλά και ανέτρεψαν το σκορ με τον Μόισε Κιν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Οι Παριζιάνοι είχαν την ευκαιρία να μεγαλώσουν την διαφορά των γκολ με δύο χαμένες ευκαιρίες του Εμπαπέ μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά, σημάδεψε τον Κοστίλ και στην συνέχεια το δοκάρι. Ωστόσο, η Μπορντό δεν τα παράτησε και ο Ζαρκάν ανάγκασε το. Σέρχιο Ρίκο εξαιρετική επέμβαση στο 36′ και μοιραία έμεινε το 2-1 του ημιχρόνου.

Η αρχή του δεύτερου μέρους είχε γρήγορο ρυθμό με την μπάλα να πήγαινε πάνω – κάτω και ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Στην πρώτη από αυτές ο Κίλιαν Εμπαπέ βρήκε δίχτυα, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και ορθά το τέρμα του ακυρώθηκε στο 48′.

Ο Μπάις απείλησε στο 51′ από την εκτέλεση κόρνερ του Μπεν Αρφά. Ο Εμπαπέ εκ νέου έχασε τεράστια ευκαιρία για να κλειδώσει το ματς, στο 55′ Νεϊμάρ και Εμπαπέ βγήκαν απέναντι στον Κοστίλ, ο Βραζιλιάνος πάσαρε στον Γάλλο που προσπάθησε να περάσει τον τερματοφύλακα της Μπορντό όμως δεν τα κατάφερε.

Έτσι, η Μπορντό εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία και με το σουτ του Αντλί με την πρώτη του επαφή στο ματς στο 60′ βρήκε δεύτερο τέρμα. Το ηθικό της Μπορντό αναπτερώθηκε ύστερα από το τέρμα και δημιούργησε αρκετά ρήγματα από τα άκρα αλλά οι προσπάθειες της δεν ευοδώθηκαν με κυριότερη το πλασέ του Ντε Πρεβίλ στο 86′ που έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Σέρχιο Ρίκο.

Κίτρινες: Πεμπελέ 93′ – Οτάβιο 26′

Παρί Σεν Ζερμέν: Ρίκο, Πεμπελέ, Κιμπεμπέ, Φλορένζι, Μπέικερ, Παρέδες(Ικάρντι 85′), Βεράτι(Ερέρα 64′), Ραφίνια(Ντι Μαρία 64′), Νεϊμάρ, Κιν(Σαράμπια 81′), Εμπαπέ

Μπορντό: Κοστίλ, Κοσιελνί, Μπάις, Σαμπαλί, Κβατένγκ(Μπενίτο 46′), Οτάβιο, Μπάσιτς(Αντλί 59′), Ζερκάν(Ουντίν 59′), Χουάνγκ(Ντε Πρεβίλ 59′), Μπεν Αρφά, Μάχα(Μπριάντ 81′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ