Α1 Γυναικών: Στον αέρα ακόμα ο δεύτερος τελικός

Άγνωστο είναι ακόμα το τι θα γίνει με τον δεύτερο τελικό της Α1 γυναικών με την αναμέτρηση αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στον αέρα.

Δεν έχει τέλος η παρωδία στους τελικούς της Α1 γυναικών καθώς λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του δεύτερου τελικού κανείς δεν ξέρει αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η ΚΕΔ δεν έχει ορίσει ακόμα τους διαιτητές της αναμέτρησης καθώς περιμένει να μάθει την απόφαση της ένστασης που κατέθεσε, μετά τη λήξη του πρώτου τελικού, ο Παναθηναϊκός με την οποία ζητάει την ακύρωση του και την επανάληψη του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά και η ομάδα του Ολυμπιακού έχει υποβάλει ένσταση για τη συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου από τον Παναθηναϊκό.

Τα πάντα λοιπόν είναι ρευστά με την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι και κανείς να μην ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως από τη στιγμή που η ΕΟΚ δεν έχει αναβάλει επίσημα την αναμέτρηση οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται κανονικά στο παρκέ του «Π. Γιαννακόπουλος».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ