Α1 Γυναικών: Συνέχισε θετικά στα φιλικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της ομάδας των Χανίων με 72-53 αφήνοντας και πάλι θετικές εντυπώσεις.

Η Ελένη Καπογιάννη έμεινε ικανοποιημένη τόσο με την εμφάνιση όσο και με τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτριες της και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι “πράσινες” έβγαλαν ενέργεια κυρίως στην άμυνα ενώ ήταν αρκετά αποδοτικές και στην επίθεση.

Σημείο κλειδί της αναμέτρησης ήταν και πάλι η τρίτη περίοδος όταν ο Παναθηναϊκός με κύριο μοχλό την αμυντική του διάθεση κατάφερε να χτίσει μια διαφορά την οποία τη διατήρησε μέχρι και το τέλος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από τον αγώνα έλειπε η Άσπα Καλαμπάκου η οποία είχε έναν τραυματισμό και θεωρήθηκε προτιμότερο να μην αγωνιστεί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής

“Μια ακόμα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο σημερινό φιλικό κόντρα στα Χανιά που συνδυάστηκε με νίκη.
Σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το «τριφύλλι» έδειξε  ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και είχε καλή εικόνα απέναντι στα Χανιά.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα 27-16 στη λήξη της πρώτης περιόδου.

Κατά τη δεύτερη περίοδο τα κορίτσια του «τριφυλλιού» δυσκολεύτηκαν λίγο επιθετικά ωστόσο βελτίωσαν την άμυνα τους και το ημίχρονο έληξε με 39-27.

Στην Τρίτη περίοδο ο ΠΑΟ ανέβασε ρυθμό και στη λήξη της πήρε προβάδισμα με 57-34 ενώ η τέταρτη περίοδο είχε πιο διαδικαστικό χαρακτήρα και το ματς τελείωσε με 72-53.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε η Άσπα Καλαμπάκου που ταλαιπωρούταν από τραυματισμό.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*