Φερέιρα: “Κρατάμε ότι η ομάδα συνεχίζει μια σταθερή πορεία”

Τη νίκη για την ομάδα του κράτησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Τη νίκη, καθώς και την πρόοδο που παρουσίασε η ομάδα του, κράτησε ο Άμπελ Φερέιρα, από το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Όλα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα έδειξε ένα σταθερό πρόσωπο, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Ξέραμε ότι αντίπαλος θα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος μας ή μια στατική φάση. Στα 95 λεπτά που παίξαμε είχαν μόλις δυο ευκαιρίες. Εμείς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Δεν το καταφέραμε αυτό.

Μας μένει ότι κερδίσαμε και ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι. Κρατάμε ότι η ομάδα συνεχίζει μια σταθερή πορεία με μια συνοχή. Από το τέλος των πλέι οφ βλέπουμε ότι η ομάδα είναι ώριμη στο αμυντικό κομμάτι και επιθετικά έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο επιθετικοί.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε με νίκη. Θέλουμε πάντα τη νίκη, είναι πάνω από όλα. Κάναμε βήματα στο επιθετικό κομμάτι. Από τη στιγμή που δημιουργεί θα πετύχει γκολ κάποια στιγμή. Στόχος είναι να πετυχαίνουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο μας. Θέλουμε να παίζουμε όσο καλύτερα γίνονται».

Για τη θέση του Μπίσεσβαρ: «Χρειαζόμασταν ένα παίκτη που θα έπρεπε να μας δώσει περισσότερα επιθετικά. Το είδαμε στο γκολ. Δεν είμαι συντηρητικός, πειραματίζομαι, προσπαθώ να φέρω μια εξέλιξη. Πίστεψα ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ας μου επιτραπεί να πω ότι μου άρεσε ότι παραμένει η απόφαση για 20 στην αποστολή παίκτες και πέντε αλλαγές. Επίσης, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει το cooling break. Συγχαρητήρια για το νέο αγωνιστικό χώρο που μας βοηθά περισσότερο καθώς η μπάλα φεύγει γρήγορα. Θα θέλαμε να τον έχουμε και στη Νέα Μεσήμβρια».

Για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ομάδας. Η μεταγραφική περίοδος είναι περίεργη καθώς τελειώνει αργά. Αν είναι να έρθει κάποιος θα είναι για να βελτιώσει την ομάδα. Μέχρι στιγμής υπάρχουν νέοι που προσδίδουν ενέργεια στην ομάδα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*