Αλέξανδρος Κατηκαρίδης: “Υπήρχε ζήτημα έλλειψης ενέργειας”

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη και της Αναστασίας Σπυριδωνίδου μετά την ήττα της Εθνικής Γυναικών από τη Σερβία.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης Σερβία-Ελλάδα, ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Αλέξανδρος Κατηκαρίδης και η Αναστασία Σπυριδωνίδου προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις.

Αλέξανδρος Κατηκαρίδης
«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν υπολογίσαμε σωστά. Εκ των υστέρων μιλώντας, πιστεύω ότι από προπονητικής πλευράς κάναμε λάθος εκτίμηση, καθώς δεν λάβαμε όσο θα έπρεπε υπόψιν μας το θέμα της ενέργειας. Εννοώ φυσικά το ζήτημα της έλλειψης ενέργειας στη δική μας ομάδα, γεγονός που συνδέεται άμεσα με το ότι οι περισσότερες παίκτριές μας δεν έχουν δώσει ακόμη αγώνες πρωταθλήματος. Αντίθετα, οι ποδοσφαιρίστριες των ομάδων που αντιμετωπίζουμε, πέρα από την ποιότητα, διαθέτουν και φανερά καλύτερη φυσική κατάσταση. Συνεπώς, έπρεπε να παίξουμε πιο αμυντικά και να κάνουμε περισσότερες αλλαγές από το προηγούμενο ματς. Αυτό το τελευταίο το λέω, επειδή ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιες δικές μας παίκτριες έδειξαν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε δύο συνεχόμενα ματς μεγάλης έντασης αυτή την εποχή και με αυτόν τον βαθμό ετοιμότητας που έχουμε».

Αναστασία Σπυριδωνίδου
«Σήμερα δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Ήμασταν κατώτερες από τις τελευταίες εμφανίσεις μας στα φιλικά παιχνίδια και στο πρόσφατο ματς με την Πολωνία στην Αθήνα. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι εμείς δεν ήμασταν αυτές που έπρεπε. Ωστόσο η ζωή συνεχίζεται, το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και από σήμερα κιόλας κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια μας στο Nations League».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ