Αλέξης Κούγιας: “Προσκαλώ τον εισαγγελέα να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις στο Άρης-ΑΕΚ”

Αιχμές του Αλέξη Κούγια για το αποτέλεσμα του Άρης-ΑΕΚ.

Αιχμές για την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ άφησε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας.

Τόνισε πως αυτά που συνέβησαν αποτελούν βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους και τους διεκδικητές του τίτλου, ενώ ζήτησε να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας:

«Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ