Καπέλο: «Ο Γκατούζο έχει ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών τεράστιου βάθους»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Καπέλο για τους Μανωλά και Κουλιμπαλί.

Ο Φάμπιο Καπέλο έπλεξε το εγκώμιο των Μανωλά-Κουλιμπαλί.  Ο Ιταλός προπονητής, παραχώρησε συνέντευξή του στην ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dedllo sport, με αφορμή την αναμέτρηση της Κυριακής, ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν στο «Σαν Πάολο»  για την Serie A.

«Ο Γκατούζο έδωσε ένα μαχητικό πνεύμα στη Νάπολι. Αλλά έχει κάνει επίσης περισσότερα. Παρουσίασε ένα παιχνίδι με ποιότητα και φαντασία σε επίθεση. Και έπειτα έχει ένα ζευγάρι κεντρικών  αμυντικών τεράστιου βάθους: επειδή ο Μανώλας και ο Κουλίμπαλι μαζί, είναι γεμάτοι εξουσία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ιταλός μάνατζερ, Βιτσέντζο Μοράμπιτο, μιλώντας ραδιοφωνική εκπομπή επισήμανε το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων για τον Κώστα Μανωλά : «Προσοχή για το μέλλον του Έλληνα. Θα μπορούσε να καταλήξει στην Αγγλία ήδη από την αγορά του επόμενου Ιανουαρίου. Από όσα καταλαβαίνω υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόδοσή του. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική του θέληση. Αν θέλει να φύγει, υπάρχει χώρος αλλού για αυτόν. Η Νάπολι δεν θα αντισταθεί εάν παρουσιαστεί κατάλληλη προσφορά, δεν θα αντισταθεί»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*