Έκλεισε Σιώπη η Αλάνιασπορ

Στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Σιώπης.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, δεν ήταν σύμφωνος στο να πουλήσει τον παίκτη στην τούρκικη ομάδα, όμως ο τουρκικός σύλλογος κάλυπτε την ρήτρα των 500.000 ευρώ, κάτι που τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Να σημειωθεί ότι σε αυτό το ποσό ο Ολυμπιακός διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%.

Με την πρόταση αυτή, ο παίκτης είχε ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το μόνο που μένει είναι να συμφωνηθεί ο τρόπος καταβολής του ποσού.

Ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται ήδη από το πρωί στην γειτονική χώρα, ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την μετακόμιση του παίκτη στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σιώπης με το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την τουρκική ομάδα θα λάβει συνολικές απολαβές ύψους 2.1 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ