Κύπελλο Πόλο: Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Final 8 στο πόλο ανδρών και Final 4 στων γυναικών

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ αποφάσισαν φέτος να διεξαχθεί Final 8 στο πόλο ανδρών και Final 4 σε εκείνο των γυναικών στις διοργανώσεις Κυπέλλου.

Την διεξαγωγή των διοργανώσεων Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, εντός του Μαϊου (21-23/5), αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΕ.

Συγκεκριμένα, το Κύπελλο Ανδρών θα διεξαχθεί με τη μορφή Final 8 και τη συμμετοχή των οκτώ πρώτων ομάδων της κατάταξης της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και το αντίστοιχο Κύπελλο Γυναικών, τις ίδιες ημερομηνίες (21-23/5) με τη μορφή Final 4 και τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α’ Γυναικών.

Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στο ίδιο Κολυμβητήριο, που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση, με αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για Covid-19 το οποίο θα είναι σε ισχύ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ