Λάζλο Μπόλονι: “Πρέπει να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα”

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας εν μέσω κορωνοϊού εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 2-0 στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Λάζλο Μπόλονι έμεινε ικανοποιημένος τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση της ομάδας, ενώ χαρακτήρισε τον ΟΦΗ δομημένη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου, να σέβονται κάποιους κανόνες κατά την διάρκεια της αμυντικής μας λειτουργίας στους οποίους δουλεύουμε ώστε να δώσουμε το χρόνο και στους επιθετικούς να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στα 30 πρώτα λεπτά δεν βάλαμε γκολ, φτάσαμε κοντά δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες, ίσως είχαμε και μια κακοτυχία στις τελικές πάσες.

Όμως παίξαμε σωστά. Για να μπορέσω να είμαι πιο ήρεμος στον πάγκο θα πρέπει να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα. Το φαινόμενο του κορωνοϊού μας έχει επηρεάσει, γιατί ο Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή έχει χάσει δυνάμεις και το νέο επιθετικό τρίο δυσκολεύτηκε να κρατήσει μια καλή μεταβίβαση. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και ο ΟΦΗ είναι μια καλά δομημένη ομάδα.

Το 1-0 του δίνει την δυνατότητα να πάρει ρίσκο και αυτό έγινε ενοχλητικό σε εμάς. Μετά από το γκολ του ΟΦΗ που ακυρώθηκε μπήκε στο μυαλό μας μια φιλοσοφία για την οποία δεν είμαι σύμφωνος. Ζήτησα μια καλή κάλυψη και να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι σε αυτά. Πρέπει να είμαστε πιο ισχυροί σε αυτά.”

Google news

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*