Με θεατές το Grand Prix στο Νίρμπουργκρινγκ!

Με κόσμο, αναμένεται να διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ το Grand Prix του Αϊφελ, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές Αρχές!

Θετικά είναι τα νέα για τους φίλους της Formula 1 και τον επικείμενο αγώνα στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Συγκεκριμένα τα κρούσματα του κορωνοϊού στο κρατίδιο της Ρηνανίας – Παλατινάτου, όπου βρίσκεται το φημισμένο circuit, είναι περιορισμένα.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι τοπικές Αρχές να ανακοινώσουν σήμερα (21/09), ότι το Grand Prix που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Οκτώβρη μπορεί να διεξαχθεί με έναν αριθμό θεατών που μπορεί να φτάσει τις 20 χιλιάδες!

Η ανακοίνωση: 

«Η άδεια για 20 χιλιάδες φιλάθλους είναι σύμφωνη με την απόφαση του κρατιδίου, που επιτρέπει μέχρι το 20% της χωρητικότητας του σταδίου για μεγάλα αθλητικά γεγονότα, εάν τα νούμερα των μολύνσεων είναι μικρά και οι δημόσιες υποδομές επιτρέπουν την τήρηση των κανόνων του social distancing» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συμβούλιο της περιοχής Αρβάιλερ.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι, λίγη ώρα μετά την απόφαση, τα εισιτήρια για τον 11ο αγώνα της χρονιάς στη Formula 1 τέθηκαν σε κυκλοφορία για το κοινό.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*