Μέγκαν Ραπίνο: “Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι πολλά παραπάνω από ποδοσφαιριστής”

Η προσωπικότητα κλειδί του ποδοσφαίρου γυναικών, Μέγκαν Ραπίνο, πιστεύει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει το ταλέντο και τη φήμη να επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές.

H Μέγκαν Ραπίνο επέλεξε το εγκώμιο του Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας πως ο Γάλλος δεν έχει φτιαχτεί με την ίδια στόφα από τους άλλους. Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμένθεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Έξω από το γήπεδο, ο Γάλλος διεθνής έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, ειδικά από τότε που έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας το 2018.

Μια κατάσταση που, σύμφωνα με την Αμερικανίδα, του επιτρέπει να λάβει θέση και να δεσμευτεί για κοινωνικά ζητήματα, προκειμένου να επηρεάζουν τις επόμενες γενιές.  

Αναλυτικά όσα είπε η Μέγκαν Ραπίνο:

«Γίνε ο καλύτερος βασιλιάς που μπορείς να γίνεις! Ελπίζω να καταλάβει τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει. Και πώς αυτή η επιρροή μπορεί να αποδειχθεί τρομερή για τον εαυτό του. Ήρθε στον κόσμο με ένα εξαιρετικό χάρισμα που του επιτρέπει να ζήσει μια καλή και πολύ άνετη ζωή… Ίσως μπορεί να επιζητήσει τη δημιουργία μιας ισορροπίας και να εμπνεύσει τη νεολαία.

Ελπίζω να καταλάβει ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, ότι δεν είναι μια κούφια ιδέα. Μερικές φορές αποφασίζεις για τον εαυτό σου να αλλάξεις τον κόσμο, μερικές φορές εξαρτάται από εσένα. Αν θέλεις να είσαι ο βασιλιάς, τότε γίνε ο καλύτερος βασιλιάς που μπορείς να είσαι. Ήδη κοινωνικά ενεργός

Εμπλεκόμενος χορηγός του συλλόγου “Premiers de cordée”, ο οποίος βοηθά νοσηλευόμενα παιδιά ή παιδιά με αναπηρίες, ξεκίνησε ταυτόχρονα τον περασμένο Ιανουάριο τον δικό του σύλλογο, με στόχο να εμπνεύσει μικρά παιδιά από χαμηλό υπόβαθρο και να τα βοηθήσει  να ολοκληρώσουν το καλλιτεχνικό ή επαγγελματικό τους όνειρο».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*