ΟΦΗ: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Σίμος, αναλαμβάνει ο Νιόπλιας

Την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης του ΟΦΗ έθεσε ο Γιώργος Σίμος, μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο Ηράκλειο

Ο Γιώργος Σίμος μετά τη νέα ήττα αυτή τη φορά από τη Λάρισα στο Ηράκλειο, τόνισε στις δηλώσεις του ότι έχει υποβάλει την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας.

Επίσημα δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή η παραίτησή του από τη διοίκηση της κρητικής ομάδας, κάτι που θεωρείται δεδομένο. Υποψήφιος για να αναλάβει είναι ο Νίκος Νιόπλιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να ζητήσω την κατανόηση των δημοσιογράφων, να μην απαντήσω στα ερωτήματα. Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδόσφαιρο και στη διοίκηση. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει. Είμαι σίγουρος, ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Σεβασμός ήταν στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ