Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ανανέωσαν Κυδωνάκη, Αποστολάκη, Κατιρτσίδου, Πέιου στον ΟΦΗ

Συνεχίζουν στον ΟΦΗ οι Βάσω Κυδωνάκη, Ελισάβετ Αποστολάκη, Μαρία Κατιρτσίδου και Νάσια Πέιου.

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φορούν και τη νέα σεζόν η Βάσω Κυδωνάκη, η Ελισάβετ Αποστολάκη, η Μαρία Κατιρτσίδου και η Νάσια Πέιου.

Οι ανακοινώσεις:

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ με χαρά σας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αρχηγό της ομάδας μας Βάσω Κυδωνάκη.
Βάσω καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων σου ομαδικούς και προσωπικούς.

 

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ με χαρά σας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την παίκτρια της ομάδας μας Ελισάβετ Αποστολάκη.
Ελισάβετ καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων σου ομαδικούς και προσωπικούς.

 

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ με χαρά σας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την παίκτρια της ομάδας μας Μαρία Κατιρτσίδου.
Μαρία καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων σου ομαδικούς και προσωπικούς.

 

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΟΦΗ με χαρά σας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την παίκτρια της ομάδας μας Νάσια Πέιου.
Νάσια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα,πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων σου ομαδικούς και προσωπικούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ