Ποδόσφαιρο Γυναικών: Οκτώ ανανεώσεις στη Γλυφάδα – Αποχώρησε η Κατσαΐτη

Την ανανέωση των συμβολαίων οκτώ παικτριών ανακοίνωσε η ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας. Παράλληλα, αποχώρησε από την ομάδα η προπονήτρια Κωνσταντίνα Κατσαΐτη.

Πρόκειται για τις Μαρία Παπακώστα, Μαρία Καπνίση, Χριστίνα Μάκρη, Ηλέκτρα Πλυτά, Ελένη Στεφάτου, Άννα Μουκολάρι, Δανάη Τερζή και Νατάσα Αλεξάκη.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:


Παράλληλα, η ομάδα της Γλυφάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με την προπονήτρια Κωνσταντίνα Κατσαΐτη.

Το μήνυμα της ίδιας:

Μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας με την γυναικεία ομάδα της ΑΕ Γλυφάδας ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Αυτό το ταξίδι ήταν γεμάτο διάφορα συναισθηματα κ εμπειρίες.
Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Kostas Papakostas για την στήριξη κ την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί εν λευκώ να αναλάβω την ομάδα σε δύσκολη στιγμή για εκείνην. Είχα στα καλά κ στα άσχημα της ομάδας, την πλήρη αποδοχή του αλλά κ την έμπρακτη στήριξη του, χωρίς αναστολές!!!
Ευχαριστώ τον κ. Τερζή Γιάννη για την άψογη συνεργασία, την επίσης συμπαράσταση του αλλά κ την εμψύχωση του στα δύσκολα καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο τιμόνι της ομάδας, ευχαριστώ τον κ. Georgios Pachos αλλά κ τον κ. Παπαδόπουλο.
Τι να πρωτοπώ όμως για την προπονητική μου ομάδα? Για την Anthi Foti κ τον Kostas Kalyvas ! Έδωσαν κ την ψυχή τους! Συγκινητικοί στην κυριολεξία! Μέσα στη ζέστη, στο κρύο, στην ένταση, στη χαρά κ στα δύσκολα ήταν πάντα εκεί! Το κάθε λεπτό στον πάγκο το ζούσαν όσο κανείς άλλος. Οι αγωνίες μας έγιναν πλέον εμπειρία! Με λίγες άσπρες τρίχες κ μια ρυτίδα παραπάνω!!! Καταφέραμε όμως τους στόχους μας κάθε χρονιά!
Όμως, ξεχωριστή θέση στις ευχαριστίες έχουν οι μοναδικές ποδοσφαιριστριες μου που συνεργαστηκαμε αυτά τα χρόνια. Μπορεί να σας δυσκόλεψα, να σας πίεσα, να σας ζόρισα να γελάσαμε να κλάψαμε αλλά σίγουρο είναι οτι εισέπραξα από εσάς απίστευτο σεβασμό, αποδοχη κ αγάπη. Αυτό το διαπιστωνω κάθε φορά που σας συναντώ. Εύχομαι να έδωσα στην ομάδα της Γλυφάδας κ τα κορίτσια της, το ήθος, το σεβασμό κ την αγάπη για το αληθινό κ υγιές ποδόσφαιρο που αξίζει να υπάρχει στα γήπεδα! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*