Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ετοιμάζει νέα ομάδα ο Παναθηναϊκός

Στην ίδρυση γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου φαίνεται να προχωρά ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει δημοσίευμα.

Τη δημιουργία ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες, τόσο στα γραφειοκρατικά, όσο και στα αγωνιστικά.

Αυτή η είδηση έρχεται στο φως, λίγες ημέρες μετά τη φημολογία για την εξαγορά της ομάδας της Γλυφάδας από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, οι “πράσινοι” δεν φαίνεται να σκέφτονται το ενδεχόμενο εξαγοράς, αλλά δημιουργία νέας ομάδας. Εφόσον προχωρήσει, η νέα αυτή ομάδα θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν, ωστόσο άγνωστο παραμένει η κατηγορία από την οποία θα ξεκινήσει.

Ο Παναθηναϊκός ήταν από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν γυναικείο τμήμα, το οποίο λειτούργησε από το 1980 έως το 1982, με τη δραστηριότητά της να περιορίζεται σε φιλικούς αγώνες.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει στο δυναμικό του Σχολές Ποδοσφαίρου ανά την επικράτεια, από όπου μπορούν να προκύψουν παίκτριες που θα στελεχώσουν τη νέα ομάδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ