Ποδόσφαιρο Γυναικών: Νέος προπονητής του ΟΦΗ ο Αντώνης Ανδρουλάκης, τεχνικός διευθυντής ο Αντρέας Ξυδάκης

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης νέος προπονητής του ΟΦΗ, με τεχνικό διευθυντή τον Αντρέα Ξυδάκη.

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΟΦΗ έχει ήδη μπει σε νέα εποχή, με την ανάληψη από τη νέα διοίκηση. Ανανέωση γίνεται και στο τεχνικό επιτελείο, με τον Αντρέα Ξυδάκη να είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και ο Αντώνης Ανδρουλάκης ο νέος προπονητής. Παράλληλα, προπονητής φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Τίτος Κουτεντάκης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Καλομοίρης.

Οι ανακοινώσεις:

Νέος Προπονητής με Παλιές Ρίζες στην Ομάδα μας!

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Ο.Φ.Η. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Αντώνη Ανδρουλάκη ως προπονητή της. Ο κ. Ανδρουλάκης είναι παλιός γνώριμος, έχοντας περάσει από την οικογένεια του Ο.Φ.Η., αγωνιζόμενος με τη φανέλα μας από το 1992 έως το 2002 στις ακαδημίες μας, αλλά και στην πρώτη ομάδα στη Super League από το 2002 έως το 2004.

Ο νέος προπονητής μας διαθέτει εξαιρετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, έχοντας αποφοιτήσει από το Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου και το ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και έχει άριστη γνώση Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Στην προπονητική του καριέρα, ο κ. Ανδρουλάκης έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία, τόσο ως βοηθός προπονητή όσο και ως προπονητής φυσικής κατάστασης, σε διάφορες ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Football League με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η αγάπη του για την προπονητική και η προσωπική του εξέλιξη τον οδήγησαν να βρίσκεται ως πρώτος προπονητής σε ομάδες όπως ο Ηρόδοτος, ο ΠΟΑ και ο ΑΟΑΝ, οδηγώντας τις ομάδες του σε υψηλότατες θέσεις στα πρωταθλήματα.

Η επιλογή του κ. Ανδρουλάκη έγινε με ομοφωνία από τη διοίκηση, επηρεασμένη από τον χαρακτήρα του, το ενδιαφέρον του για το εγχείρημα και τις συνεχείς ερωτήσεις που έκανε γύρω από αυτό. Έχοντας δει πληθώρα βιντεοσκοπημένων αγώνων και αφού σκιαγράφησε τα προφίλ των παικτριών του κορμού, αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας και ευθύς αμέσως ξεκίνησε το έργο του, αρχικά με την επιλογή των προσθηκών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες μαζί με τις ανανεώσεις μας.

Ο Ο.Φ.Η. είναι σίγουρος ότι με τις γνώσεις και την αφοσίωσή του, η ομάδα μας θα οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες και οι παίκτριές μας θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Δίπλα του, θα σταθούν ο προπονητής φυσικής κατάστασης ο Τίτος Κουτεντάκης, καθώς και ο Γιώργος Καλομοίρης στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Να σημειωθεί ότι και οι δύο προπονητές αποτέλεσαν επιλογή του κ. Ανδρουλάκη και έγιναν αποδεκτοί από τη νέα διοίκηση, καθώς οι απαιτήσεις των προφίλ των συνεργατών πέραν του αγωνιστικού μέρους ήταν συγκεκριμένες.

Καλή αρχή στο απαιτητικό έργο σας, κύριοι, και ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα!

 

 

Ο Αντρέας Ξυδάκης αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής στη γυναικεία ομάδα του Ο.Φ.Η.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Αντρέα Ξυδάκη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της γυναικείας ομάδας του Ο.Φ.Η. Ο κ. Ξυδάκης, με την πολύχρονη εμπειρία και το εντυπωσιακό βιογραφικό του, έρχεται για να ενισχύσει την πρώτη ομάδα και να θέσει τα θεμέλια για την ανάπτυξη των ακαδημιών μας.

Στόχος του είναι η δημιουργία μιας ισχυρής αναπτυξιακής ομάδας που, σε συνεργασία με τους προπονητές, θα καθοδηγήσει τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες στο υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, ο κ. Ξυδάκης θα συμβάλλει στην οργάνωση του προπονητικού επιτελείου και στη διάδοση των αξιών της ομάδας στις ακαδημίες.

Πέρα από τις άριστες τεχνικές του γνώσεις, ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή στην καινούργια εποχή του Ο.Φ.Η. για το γυναικείο ποδόσφαιρο απαιτεί προσωπικότητα, χαρακτήρα, κοινωνικές και ηθικές αξίες. Ο Αντρέας Ξυδάκης ενσαρκώνει όλα αυτά τα στοιχεία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της νέας διοίκησης.

Το όραμά του μέσω των ακαδημιών είναι να προσελκύσει νέα παιδιά, βοηθώντας τα να αναπτύξουν έναν στιβαρό χαρακτήρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, μέσα από τον αθλητισμό.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Ξυδάκης θα πετύχει στον νέο του ρόλο, όπως άλλωστε έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Αντρέα, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ο.Φ.Η.!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ