Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ο Λεοντικός Κηφισιάς γίνεται Κηφισιά WFC

Νέα εποχή για τον Λεοντικό Κηφισιάς που πλέον γίνεται Κηφισιά WFC.

Σε νέα εποχή μπαίνει ο Λεοντικός Κηφισιάς που πλέον μετονομάζεται σε Κηφισιά WFC, αποτελώντας μέλος της ΠΑΕ Κηφισιά.

Όπως είχε ήδη ανακοινώσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων της Αθήνας, στόχος ήταν η πόλη να εκπροσωπείται από μία ομάδα. Ενώ παράλληλα, με τη δημιουργία τμημάτων ποδοσφαίρου γυναικών από τις μεγάλες ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2, η Κηφισιά έχει πλέον τη δική της εκπροσώπηση στο γυναικείο πρωτάθλημα και μάλιστα με ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α’ Εθνική Γυναικών.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε το νέο σήμα, το οποίο θα έχει τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα

Η ανακοίνωση:

Aγαπητοί φίλοι του Λεοντικού

Μια νέα σελίδα ξεκινάει για την ομάδα μας.

Η διαμορφωθείσα κατάσταση στο ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα (δημιουργία ομάδων από τις μεγάλες ιστορικές ΠΑΕ , αύξηση της δημοτικότητας του ποδοσφαίρου γυναικών και του αγοραστικού ενδιαφέροντος για αυτό ) και η συμμετοχή μας στην ανώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας μας για 2η φορά μέσα σε 2 χρόνια απαιτούν χειρισμούς που θα μας βοηθήσουν να καθιερωθούμε και το κυριότερο να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπούμε από το υψηλότερο επίπεδο.

Σε αυτούς τους προβληματισμούς μας η δημοσιοποίηση του οράματος της ΠΑΕ Κηφισιά και του προέδρου της κ. Χρήστου Πρίτσα , για την δημιουργία ενός αθλητικού οργανισμού που θα εκπροσωπεί περήφανα την όμορφη πόλη μας στο ποδόσφαιρο ,μας φάνηκε σαν μια απάντηση στα ερωτήματα μας .

Από σήμερα ή ομάδα μας αλλάζει όνομα, έμβλημα και χρώματα .

Τα λιοντάρια αφήνουν την θέση τους στο πλατανόφυλλο .

Στην καρδιά του νέου κοινου εμβλήματος δεσπόζει ένα πλατανόφυλλο, το οποίο επελέγη γιατί πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας, αλλά κι επειδή αντικατοπτρίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας: τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.

Τα τρία αστέρια παραμένουν βασικό στοιχείο του νεου κοινού μας εμβλήματος για να θυμίζουν σε όλους την ιστορία της Κηφισιάς, τιμώντας το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει ως σήμερα.

Ο Λεοντικός γίνεται Κηφισιά Ποδοσφαιρική Ένωση Γυναικών και το κίτρινο και το πράσινο γίνονται μπλε και άσπρο . Έτσι γινόμαστε μέλος ενός μεγάλου επαγγελματικού υγιή ποδοσφαιρικού οργανισμού.

Αυτό που δεν αλλάζει στα σίγουρα είναι το DNA του συλλόγου. Οι διοικούντες θα παραμείνουν οι ίδιοι και με την πολύτιμη αρωγή των ανθρώπων της ΠΑΕ Κηφισιάς οι αρχές που διέπουν και τις 2 ομάδες θα συνεχίσουν να τηρούνται με την ίδια και μεγαλύτερη προσήλωση.

Η συνεργασία με έναν επαγγελματικό υγιή ποδοσφαιρικό οργανισμό με τις ίδιες αξίες και ιδανικά με τα δικά μας θα ωφελήσει τις αθλήτριες μας , τα κορίτσια μας.

Προσωπικά σαν τυπικά υπεύθυνος τύπου του Λεοντικού θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια και να σας καλέσω να αγκαλιάσετε θερμά και την νέα προσπάθεια που ξεκινάει τώρα.

Η Κηφισιά η πόλη μας θα έχει πλέον ΜΙΑ ποδοσφαιρική ομάδα σε γυναίκες και άνδρες!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ιγνάτιος Καρτσακλής
Αντιπρόεδρος
Κηφισιάς Ποδοσφαιρικής Ένωσης Γυναικών


Θυμηθείτε τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της Κηφισιά WFC, Ιγνάτιου Καρτσακλή, στο κανάλι Women’s Football News

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά:

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο έμβλημα της, το οποίο συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, όπως το οραματιζόμαστε όλοι στον σύλλογο.

Το νέο έμβλημα συνδυάζει την κλασική αισθητική με τις σύγχρονες τάσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στην καρδιά του δεσπόζει ένα πλατανόφυλλο, το οποίο επελέγη γιατί πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας, αλλά κι επειδή αντικατοπτρίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας: τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.

Τα τρία αστέρια παραμένουν βασικό στοιχείο του εμβλήματος για να θυμίζουν σε όλους την ιστορία της Κηφισιάς, τιμώντας το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει ως σήμερα. Τον ΑΟ Κηφισιάς, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και τον ΑΠΟ Κηφισιάς, οι οποίοι αποτέλεσαν συνώνυμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πέρασμα των ετών και δημιούργησαν μια πολύ ισχυρή ομάδα με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την ανδρική ομάδα της Κηφισιάς (και τα τμήματα υποδομής της), το ίδιο έμβλημα θα έχει και η ομάδα γυναικών της πόλης μας, η οποία -με την ήδη καταγεγραμμένη εξαιρετική πορεία και την παρουσία στην Α’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου- εντάσσεται στην οικογένεια της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα.

Η Κηφισιά συνεχίζει την καθημερινή σκληρή δουλειά και την προσπάθεια ώστε να μετατραπεί σε κοιτίδα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου των Βορείων Προαστίων και να διαφημίσει μια ολόκληρη περιοχή σε όλη τη χώρα.

Γι αυτό, επαναλαμβάνουμε, πως θέλουμε κοντά μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες και έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες για τον αθλητισμό της πόλης μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ