Ποδόσφαιρο Γυναικών: Το πρόγραμμα της Εθνικής Νεανίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19

Γνωστοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων της Εθνικής Νεανίδων για τα προκριματικά του Women’s Euro Under 19.

Η Εθνική Ελλάδας Νεανίδων, έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο του League B και θα αντιμετωπίσει τις Βουλγαρία, Λιθουανία και Καζακστάν.

Πλέον, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο διάστημα 20-26 Οκτωβρίου. Οι ακριβείς ώρες καθώς και ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά:

20/10/2021 Ελλάδα-Καζακστάν

23/10/2021 Ελλάδα-Λιθουανία

26/10/2021 Βουλγαρία-Ελλάδα

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, τη League A και τη League B, με βάση την κατάταξή τους στη βαθμολογία της UEFA.

Στον 1ο γύρο οι ομάδες της League A θα διαγωνιστούν σε 7 ομίλους και της League B σε 6 ομίλους. Οι πρώτες των 6 ομίλων της League B και η καλύτερη δεύτερη θα προβιβαστούν στη League A και αντίστοιχα οι 7 τελευταίες των ομίλων της League A θα υποβιβαστούν στη League B.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 2ου γύρου της League A, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα παραπάνω και οι ομάδες θα χωριστούν σε εφτά ομίλους.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί με οκτώ ομάδες στην Τσεχία από 27 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2022. Σε αυτήν θα προκριθούν οι εφτά πρώτες των ομίλων του 2ου γύρου και η διοργανώτρια Τσεχία, η οποία ωστόσο θα διαγωνιστεί κανονικά και εάν καταλάβει την πρώτη θέση στον όμιλό της, τότε την οκτάδα θα συμπληρώσει η καλύτερη δεύτερη των εφτά ομίλων.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ