Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τριπλή ανανέωση οι Άβαντες Χαλκίδας

Ανανέωσαν Κατερίνα Λάγιου, Ιωάννα Μελισσού και Μαίρη Κοκοτσάκη στις Αβαντίδες Χαλκίδας.

Τρεις ανανεώσεις για τις Αβαντίδες Χαλκίδας. Ο λόγος για την Κατερίνα Λάγιου, την Ιωάννα Μελισσού και τη Μαίρη Κοκοτσάκη.

Οι ανακοινώσεις:

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Κατερίνα Λάγιου. Η Κατερίνα θα διανύσει την τρίτη χρονιά με τα χρώματα των Αβαντίδων, όντως μία από τις αρχηγούς της ομάδας μας.
Ελπίζουμε αυτή η τρίτη χρονιά να είναι και η … φαρμακερή και να κατακτήσουμε όλα αυτά που θέλουμε!
Παράλληλα η ομάδα μας δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο της Κατερίνας, μιας και σε λίγες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα, που μας την στέρησε στα περισσότερα ματς του final 4. Είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο γερή και έτοιμη στις υπηρεσίες της Γιάννας Δούκα!

 

 

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ιωάννα Μελισσού. Η Ιωάννα θα είναι για μια ακόμα χρονιά “στυλοβάτης” στην άμυνα μας και μία από τις αρχηγούς της ομάδας μας. Με την ανανέωση της συνεργασίας μας, αποδεικνύεται η θέληση της διοίκησης της ομάδας μας να κρατήσει τον “κορμό”, που μας χάρισε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Νοτίου Ομίλου και να την ενισχύσουμε με ποιοτικές προσθήκες

 

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Μαίρη Κοκοτσάκη. Η Μαίρη είναι η δεύτερη χρονιά που θα είναι στην ομάδα μας και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της!
Η διεθνής επιθετικός, ξεχώρισε για το πάθος και την ποιότητα της την περασμένη χρονιά και ελπίζουμε ότι την επόμενη θα καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε!
Είναι η τρίτη, κατά σειρά, ανανέωση που ανακοινώνει η ομάδα μας για σήμερα και μία σε κάθε γραμμή του γηπέδου!
Συνεχίζουμε!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ