ΠΣΑΠΠ σε ΕΠΟ: “Ζητάμε την άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών”

Επιστολή του ΠΣΑΠΠ στην ΕΕ της ΕΠΟ σχετικά με την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Νέα επιστολή απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων ποδοσφαιριστών/Ποδοσφαιριστριών στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, σχετικά με την καθυστέρηση που υπάρχει στην έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς η ΕΕ συνεδριάζει αύριο 20/10.

Αναλυτικά η εποστολή:

”Αξιότιμοι κύριοι,

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις συνθήκες που οδηγούν στην αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαιτέρως στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου γυναικών και να επισημάνουμε τις ιδιαιτερότητες που τα περιβάλουν.

Η οιαδήποτε απόφαση σας, η οποία έχει να κάνει με την αναστολή ή τη καθ’ οιονδήποτε τρόπο καθυστέρηση έναρξης των γυναικείων πρωταθλημάτων, δυστυχώς,  επηρεάζει στην πραγματικότητα την ίδια την ύπαρξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα αλλά και τις Εθνικές μας ομάδες καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους συνεχίζονται κανονικά.

Ειδικότερα, γνωρίζουμε όλοι πως τον Σεπτέμβρη αγωνίστηκαν σε επίσημες διοργανώσεις οι εθνικές ομάδες Κορασίδων και Γυναικών, ενώ τον Οκτώβρη αυτή των Νεανίδων. Σε όλες τις παραπάνω επίσημες αναμετρήσεις, δυστυχώς, οι ποδοσφαιρίστριες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, κλήθηκαν να αγωνιστούν χωρίς να έχουν παίξει κανένα επίσημο παιχνίδι με τις ομάδες τους.

Όλα αυτά , δυστυχώς, έρχονται σε αντίθεση με την ραγδαία ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών που παρατηρούμε όλοι μας να συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα.

Για τους παραπάνω λόγους, θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή σας και να ζητήσουμε την άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας ώστε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση και αυτού του κατεπείγοντος ζητήματος.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ