Νίκη με “4άρα” για την Ισπανία, “στραβοπάτησε” η Γερμανία

Η Ισπανία διέσυρε την Ουκρανία, την ώρα που η Γερμανία “γκέλαρε” κόντρα στην Ελβετία.

Η Ισπανία “καθάρισε” την Ουκρανία και η Γερμανία και η Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες. Την ίδια ώρα ισόπαλες αναδείχθηκαν τόσο η Σερβία και η Τουρκία, όσο και η Μάλτα και η Λετονία, για την 2η αγωνιστική του Nations League.

Όμιλος Α’

Η Ισπανία πήρε μια εμφατική νίκη επί της Ουκρανίας με 4-0, με βασικό πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος με τα γκολ που σημείωσε (3′, 29′) έδωσε το προβάδισμα των 2 τερμάτων στην ομάδα του. Τα γκολ των Φατί και Τόρες (32′, 84′) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Η Γερμανία και η Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Οι Γερμανοί μπορεί να προηγήθηκαν με το γκολ του Γκουντογκάν (14′), όμως οι Ελβετοί εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί και κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Βίντμερ (58′).

Όμιλος Β’

Η Σερβία και η Τουρκία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι Τούρκοι ήταν λίγω ανώτεροι από τους Σέρβους, αλλά τους έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Όμιλος Γ’

Η Μάλτα και η Λετονία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Η πρώτη άνοιξε το σκορ νωρίς με το γκολ του Νουόκο (15′), όμως οι Λετονοί έκλψαν το βαθμό της ισοπαλίας χάρις το αυτογκόλ του Γκυγιομιέρ (25′).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*