Τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου το “λουκέτο” στον αθλητισμό

Με τον καινούργιο χρόνο θα υπάρξει δράση στον αθλητισμό.

Νέα παράταση στη διακοπή όλων των ελληνικών διοργανώσεων (πλην Super League και Basket League), καθώς, όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, το “lockdown” στον αθλητισμό παραμένει τουλάχιστον έως τις 7 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι τότε, δεν θα υπάρξει δράση στις μικρότερες και ερασιτεχνικές κατηγορίες, δηλαδή Super League 2, Football League, Γ’ Εθνική, πρωταθλήματα ΕΠΣ και πρωταθλήματα Γυναικών, όλες οι κατηγορίες μπάσκετ ανδρών και γυναικών, πλην Basket League, όπως και όλες οι κατηγορίες σε βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ κλπ, ανδρών και γυναικών.

Οι μόνες διοργανώσεις που θα διεξάγονται, αυτές που ουσιαστικά δεν σταμάτησαν, είναι η Super League και η Basket League, αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

Όσον αφορά την ατομική άθληση, παραμένει σε ισχύ η διάταξη για λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο από ομάδες έως τριών ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών.

Παράλληλα, όπως είχε ανακοινώσει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς πριν από λίγες ημέρες, από τη στιγμή της άρσης της απαγόρευσης, θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 εβδομάδες μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ