Φαν’τ Σχιπ: «Φυσικά και επιδιώκουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο»

Για την εξέλιξη της ομάδας και για την πρωτιά στον όμιλο, μετά τη νίκη επί του Κοσόβου, μίλησε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ

Στην δεύτερη αγωνιστική του Nations League, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να επικρατήσει στην Πρίστινα με 1-2 απέναντι στο Κόσοβο ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας με την Σλοβενία.

Για την εξέλιξη της ομάδας στην περίοδο του κορωνοϊού και την διεκδίκηση της πρώτης θέσης του ομίλου μίλησε ο Τζον Φαν’τ Σχιπ μετά την νίκη της ομάδας, καθώς και για το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη.

Όσα δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πάλεψαν σκληρά για την αποψινή νίκη. Θα μπορούσε πολύ εύκολα το σκορ να ήταν 3-0 και στο τελευταίο τέταρτο να βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το γεγονός ότι τα παιδιά πάλεψαν έχοντας αυτή την απόδοση είναι κι αυτό μια νίκη.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φυσικά και επιδιώκουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Όμως, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ένα ένα, προετοιμαζόμαστε για το κάθε παιχνίδι. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι σε ένα μήνα. Φυσικά, θα παρακολουθώ τους παίκτες πώς θα τα πάνε με τις ομάδες τους αυτόν τον ένα μήνα. Χάρηκα που είδα νέα παιδιά να μπαίνουν στην ομάδα και να έχουν καλή απόδοση. Δυστυχώς, είχαμε και τον τραυματισμό του Σταφυλίδη, στην θέση του οποίου μπήκε ο Δημήτρης (Σιόβας). Η ομάδα συνεχίζει να εξελίσσεται.»

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*