Ο ΠΑΣ Λαμία θέλει να δυσκολέψει τους Πειραιώτες

Με πρωινή προπόνηση στην Νέα Άμπλιανη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας εν όψει του σημερινού αγώνα (19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Μάκης Χάβος έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα κόντρα στους Πειραιώτες και θα προσπαθήσει να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία που ακόμα βρίσκεται στους συμμετέχοντες της ζώνης υποβιβασμού να πάρει το πιο καλό αποτέλεσμα απέναντι στον κουρασμένο Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Λαμίας δεν έχει στην διάθεσή του Πλιάτσικα και Μπαράλες, ενώ εκτός αποστολής έχει αφήσει και τον Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος φαίνεται να μετράει λίγες ακόμα μέρες στην φθιωτική πρωτεύουσα.

Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ποντένσε και τρεις τραυματίες, τους Χασάν, Ναουέλ και Χριστοδουλόπουλο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ :

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
27 Vanderson Scardovelli
50 Mark Asigba

7 Αθανάσιος Καραγκούνης
10 Facundo Bertoglio
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ