Α2 Ανδρών: Διαβουλεύσεις για την άνοδο

Τις προτάσεις τους για τη μορφή της Α2 μπάσκετ ανδρών κατέθεσαν οι ομάδες.

Στη φετινή Α2, πρώτος στη βαθμολογία είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης και δεύτερος ο Διαγόρας Δρυοπιδέων. Και μπορεί η ομάδα του Μεσολογγίου να ανέβει στην Α1, εντούτοις δεν είναι σίγουρο πως το ίδιο θα συμβεί και με την ομάδα του Αιγάλεω.

Υπήρξε πρόταση για να δοθεί η θέση στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, αλλά εγκρίθηκε, καθώς οι υπόλοιπες 15 ομάδες πέραν της ξεκάθαρης πρώτης θέσης  του Χαρίλαου Τρικούπη, δεν μπορούσαν να αγνοήσουν τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και είχαν την ευκαιρία να πάρουν την άνοδο μέσω πλέι οφ. Μέλος επίσης πρότεινε δυο ομίλους στην Α2 γεγονός που απορρίφθηκε.

Όσον αφορά την Α1 Γυναικών, η εκτελεστική επιτροπή πρότεινε να ισχύσει ότι και στην Α2 Ανδρών, δηλαδή να μετρήσει η βαθμολογία που υπήρχε στην διακοπή, και σε τέτοια περίπτωση το πρωτάθλημα πηγαίνει στον Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να κριθεί και να ανακοινωθεί.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε, όπου υπάρχει ομάδα που δεν κατεβαίνει, δεν θα αντικαθίσταται αλλά θα μένει κενή η θέση, με τον όμιλο να έχει μια ομάδα λιγότερη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ